eclipse!!!

Heej!!
I går var jag på bio och såg eclipse (samtidigt som jag läser boken). Den var jätte bra!!!
Nu måste jag äta frukost. Ses...

Packa, packa och regn!!!

Hejhej, nu håller jag på att packa, för imorgon åker vi hem (flyget går kl 7 på morgonen). Och tro det eller ej men det har regnat här på Ibiza mitt i sommaren.
Men nu moste jag sluta (pappa klagar på att han inte kan jobba). Ses...

Sjövik!!! + Ibiza!!!

Hejhej, har inte skrivit på länge nu. men nu är jag tillbaka.
Mellan den 28 juni och 10 juli har jag varit på sjöviks kristendoms skola jag lärde känna ca 130 nya personer, det var super bra.
Men nu har jag åkt till Ibiza (en ö nedanför Mallorca), här är det varmt. Men nu jag börjar länkat hem lite.
Jag har bara bara läst och läst den senaste veckan(men pappa försöker hela tiden komma på ursäkter för att jag ska sluta läsa). Efter att jag började läsa Twilight serien har jag inte lust att något annat (hade bara lånat ettan och tvåan av Emma) så jag har börjat om. Men när jag kommer hem ligger trean och fyran i min brevlåda.
Vill fortsätta läsa nu, Syns...

När jag hör din röst.

Titel: När jag hör din röst. Original titel: New moon.

Författare: Stephenie Meyer.

Edward är allt för Bella, hon vill inte leva utan honom.Men så en dag överger Edward Bella. Hon hade aldrig kunnat tro att det var så farligt att vara kär i en vampyr...

Edward har redan räddat hennes liv flera gånger och tror att det har varit hanns fel. Men han hade aldrig kunnat tro att det skulle bli farligt för Bella när han flyttade...

Varning: Vansinnigt beroendeframkallande!!!

Poäng: 10/10p


Om jag kunde drömma.

Titel: Om jag kunde drömma. Original titel: Twilight.

Författare: Stephenie Meyer.

Isabella Swan som kallas Bella flyttar till Forks, där bor hennes pappa Charlie. Hon gillar egentligen inte staden Forks (där bara regnar det hela tiden), och tror att det kommer att bli ett långtråkigt liv i den lilla staden. När hon börjar skolan blir hon intresserad av familjen Cullen (som råkar vara vampyrer). Och när hon börjar umgås med den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning.

Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig. men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward älskar mer en någon annan. Edwards och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan kärlek och livsfara.

Varning: Vansinnigt beroendeframkallande!!!

Poäng: 10/10p.




RSS 2.0