Gott nytt år!!! =D

Tja, nu är det bara några timmar kvar tills det blir nytt år =). Så man får ju hoppas att alla får ett roligt, lyckligt, bra, härligt, tursamt... kan fortsätta i oändligheter ...nytt år, men ni fattar vad jag menar =).
Jag själv håller på att planera 2011. Jag ska åka på två läger ( world scout jamboree och sjöviks kristendomsskola) och så ska jag se två bio premierer. Harry Potter och dödsrelikerna del 2 (15 juli) och Breaking Dawn (18 november).

Det där var bara ett smakprov på vad jag kommer skriva om 2011. Jag ska göra massa saker, ta massa bilder och läsa massa böcker. SES...

Ps. någon annan som ska åka på WSJ (world scout jamboree)?

Tusen gånger starkare.

Titel: Tusen gånger starkare.

Författare: Christina Herrstöm.

Signe är en blyg 15-årig tjej och i hennes klass är det de stökiga killarna och den populära Mimi som styr. När den nyinflyttade Saga börjar i klassen sker dock en förändring, hon bryter mot de oskrivna lagarna om hur tjejer bör agera. Till en början beröms hon av lärarna för att hon tar för sig och är stark, jämfört med de andra tjejerna, men då de följer hennes exempel utbryter kaos.

Poäng: 7/10p



Bree Tanners andra liv: En ljudet av ditt hjärta-roman.

Titel: Bree Tanners andra liv: En ljudet av ditt hjärta-roman. Original titel: The short sekond life of Bree Tanner: An Eclipse Novella.

Författare: Stephenie Meyer.

Bree är en nyfödd vampyr, som inte minns något annat en sina över mänskliga sinnen och den ständiga kampen om blod - ett liv som människa.
Det ända liv Bree vet om är livet hos den nyfödda vampyr armen. Men så träffar hon Diego som är nyfiken på vem som egentligen har skapat dem och varför ledaren Riley ljuger hela tiden.

Poäng: 10/10p.




Legenden om de fyra elementen.

Titel: Legenden om de fyra elementen.
Författare: Susanne MacFie.
Sommarlovet börjar äntligen igen. Men Embla är inställd på enu en trist sommar hos herr och fru Karstén. Men så händer något. Embla får en karusell i födelsedagspresent och det visar sig vara en ingång till spelet om de fyra elementen.
De fyra elementen är ett spel som går ut på att komma igenom de fyra sfärerna Sametsbergen, Vattendeltat, Himlavalvet och Eldklyftan. Om man tar sig igenom alla sfärerna och får tag på den gyllene nyckeln väntar ett möte med den/dem man saknar mest.
När Embla kommer till spelet träffar hon Noel. Dem blir väldigt bra vänner. Dem håller samman så långt det går och  är med om massor av äventyr.
Poäng: 9/10p.



Härlig jul =)

Good morning, jag är ledsen att jag inte skrivit under julen. Har haft det ganska bra i jul och nu ska vi  åka till stugan vilken dag som helst.
Igår var jag och Emma och shoppa. Vi tittade också på Narnia: kung Caspian och skeppet gryningen i 3D =).
Nu tängte jag äta frukost, se kanske jag ska skriva alla bokrecensioner jag glömt att skriva.
Hoppas alla har haft en härlig jul =D. SES...

Jullov =I

Hejhej, har inget att göra sitter här och försöker komma på något. Någon som har en idé? Fick jullov i måndags =).
Ses...

3 advent!!!! =D

Hejhej, har nyss kommit hem. Har varit hos mormor i helgen. Sen har vi varit i stan och ätit på på FRIDY'S.
Hej då....

Kyrka + kista =D

Hej, idag var jag, Lovisa och hennes pojkvän Daniel i kyrkan. Det var så anurlunda att vara i den kyrkan än i den vanliga kyrkan jag brukar gå till. Sen åkte jag, Lovisa, pappa och Simon till kista. Ska göra läxor nu. Syns och hörs...

Shopping!!!!!!!!!!!!! =)

ja, idag har jag och Lovisa varit och shoppat. Sen har vi tittat på Eclipse och nu ska jag sova hos henne. Igår var jag till husby och bdade sen var jag helt slut. men det var kul =). I morgon ska vi till kyrkan. SES...

Skola & lite annant =)

Tjoho, Sitter i skolan och har rast. Vi ska ha svenska snart  =). I kväll ska jag på grötfest och göra läxor.
Kommer inte på någonting att skriva. SES...

RSS 2.0